Darmowa dostawa od 150 zł
Menu
Szukaj
Koszyk
  • Kiedy paczka będzie u Ciebie?
  • Wysyłamy codziennie do 17:30. W piątki i dzień przed świętami nie wysyłamy produktów świeżych.
  • Koszt dostawy:
  • Najniższy koszt dostawy to 9.50 zl. Darmowa dostawa od 150 zł
  • Gdzie dostarczamy?
  • Na terenie całej UE
Infolinia czynna:
8:00-16:00
Calippo

Nduja Spilinga 200g - Calippo

0.00 (Oceny: 0 Recenzje: 0) Przejdź do sekcji Opinie

Składniki: 'Nduja (92%) tłuszcz wieprzowy 42%, wieprzowina 30%, papryczka chili 25%, sól 3%), oliwa z oliwek 8%. masa netto: 200g Wartość odżywcza dla 100 g: Energia: 2199 kJ/ 532 kcal Tłuszcze: 50 g, w tym nasycone: 23 g; Węglowodany 0 g, w tym cukier 0 g; Białko: 20 g; Sól: 2,2 g. Kraj pochodzenia: Włochy Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych Data ważności:

Przejdź do pełnego opisu
25,07 zł
szt.
Dostępność:
duża ilość

Kod produktu: P8001561015849

Dostawa: InPost Paczkomaty 24/7 - 9,99 zł
InPost Kurier - 15,99 zł
DPD Kurier - 17,99 zł
Orlen Paczka - 9,50 zł

Cechy produktu

Grupa domyślna

Opakowanie szklany słoik
Tylko naturalne składniki tak
Dostępność Produkt całoroczny
Sposób przechowywania temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu lodówka
Data ważności nie mniej niż pół roku

Opis

Nduja di Spilinga – miękka kiełbasa do smarowania

Nduja di Spilinga to ciekawy element włoskiej kuchni, tym razem przygotowany przez markę Callipo. Jest to drobno mielona wersja kiełbasy, która nadaje się do smarowania. składa się z drobno mielonych, tłustych części mięsa wieprzowego oraz samego tłuszczu wieprzowego, a także 25% papryczek pikantnych, 3% oliwy oraz soli. Do sosów kawałek nduji wystarczy, aby nadać im wyjątkowy, pełny smak i podkreślić aromat przypraw. Nduja di Spilinga jest dostępna w słoiku o pojemności 200 g.

Zobacz, jak w kuchni używana jest nduja di Spilinga

Nduja di Spilinga to dodatek do Twojej kuchni, który sprawdzi się w wielu zastosowaniach. Przede wszystkim jest to wyśmienite smarowidło, które jednak podaje się jako dodatke do innych dań. Niespecjalnie nadaje się na kanapki – kawałek nduji wystarczy rozgnieść jednak na cieście do pizzy, aby stworzyć bardzo smaczny dodatek do klasycznego sosu. Jako że nduja di Spilinga nadaje się do smarowania, może być też stosowana na przykład do marynowania mięs oraz przygotowywania do nich aromatycznych sosów – kawałek nduji wystarczy dodać do marynaty i rozgnieść z przyprawami.

Nduja di Spilinga – co wyróżnia ten niezwykły produkt

Aromatyczna, bardzo wyrazista w smaku nduja di Spilinga to dodatek, który powstaje ze starannie wyselekcjonowanego mięsa i tłuszczu wieprzowego z dodatkiem papryczek, oliwy oraz soli. Specjalna konsystencja sprawia, że nduja di Spilinga doskonale nadaje się do smarowania – składa się z drobno mielonych, tłustych części i zblendowanych papryczek. Nduja di Spilinga nie zawiera konserwantów i sztucznych dodatków. Jest za to pasteryzowana, co przedłuża jej termin spożycia. Dopóki nduja di Spilinga nie jest otwarta, nie wymaga przechowywania w lodówce.

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz

Codzienne zakupy

Bez wychodzenia z domu :)

codzienne zakupy

Zapisz się do newslettera i zyskaj 50 zł na zakupy

 

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać
informacje o nowościach i promocjach.